sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pakkaspäivän kirpputorikierros

Otettiin pitkästä aikaa tänään Riksumurun kanssa kirpparikierros. Auto starttasi kohti Kaukajärveä ja päivän urakka aloitettiin isojen kahvien ja minikorvapuustipussillisen voimin. Juuri mietittiin sitä, että miksi meidän tapaamisiin liittyy aina jotenkin ruoka.... Noooo. Herkkupeppujahan me ollaan. =)



Kaukajärven kirpputori eli kirpputorijumbo on suht pieni kirppari ja ei ihan mun ykkössuosikki. Tavara on vähän ehkä vanhentunutta, huonolaatuista ja hinnat on korkeita. Tänään oli myös monta pöytää tyhjillään, joka kyllä tosin saattaa johtua ihan vaan ajankohdasta. Tälläkään kertaa ei mukaan tarttunut mitään. Nettisivut on ihan hirveät. Huomatkaa Comic sans-fontti! XD

Matka jatkui maaseutumatkaillen Annalan kautta Kangasalle ja olikin ilo huomata, että ihan lyhkäisen matkan päässä uudesta kodista on oikeasti ihan landella! Pellot, mettät, navetat, traktorit ja hela hoidot löyty!

Kangasalan kirpputori eli pirkankirpputorikeskus on omasta mielestäni ihan ykköskirppari. Sieltä löytyy yleensä aina jotain ja varsinkin lastenvaatevalikoima on tosi hyvä. Itse en ole vielä sieltä pöytää vuokrannut, koska se on sen verran kaukana keskikaupungista, mutta uskoisin että tulevan muuton myötä tulee sekin asia tehtyä helpommin. Tämä kirpparien luottopakki oli taas antelias ja matkaan tarttui Matildalle keinuhevonen 10e, Kuoman mustat varrelliset talvisaappaat kokoa 26 5€, Megcos:hin hieno maatilalelu, eläimineen, traktoreineen ym 10€. Minulle löytyi 3kpl pitsisiä kangasnenäliinoja 1€ ja 2kpl hienoja "ranskalaisia" metallikoukkuja, luultavasti entisiä verhotangon pitimiä, 4€ ja 5€ hintaan. Okei, ne oli vähän kalliit, mut oli pakko saada kun oli niin hienot! =) Tässä, mannekiinimme esittelee uudet vermeensä! :) Eikö ole hienot nuo koukut?









Nälkähän siinä etsimisen ja löytämisen lomassa ehti tulla joten vanha kunnon makkara piristi shoppailijat ja matka jatkui.


Seikkailtiin kirpputori himoissamme Lielahteen asti etsien Keisarikirppistä, ja oikein numeropalvelusta asti saatiin jopa osoitekin. Pihaan päästyämme huomasimme harmiksemme että koko paikka oli lopettanut toimintansa. Eipä tiennyt numeropalvelun täti sitä! No tästä lannistumatta jatkoimme matkaamme kohti Tesomaa ja Länsikirppistä. Siellä en ollutkaan ennen käynyt ja hyvin epätodennäköistä on että menen sinne asti toiste. Peruskirppari kauraa. Omituisia tuotteita ihmeelliseen hintaan. Tyhjiä pulloja, kauhtuneita rintsikoita, lasia, posliinia, luistimia ja vauvanvaatteita. Paras oli kuitenkin 1€ edulliseen hintaan myyty rikkinäinen muovipefletti... Tsiisus... Mutta löysin kuin löysinkin Tiltulle mustan rusettineuleen 2€ hintaan ja tulevaan työhuoneeseeni 3kpl mustia muovipurnukoita piilottamaan napit, nippelit ja krääsän, yhteishintaan 1,2€.




Voisi siis sanoa että löytöjen päivä!! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!! Pistäkää jotain hyviä kirpparivinkkejä kommentteihin! :)

5 kommenttia:

  1. Hanna Laiho9/1/12 00:07

    Nytpä löysin vasta tänne blogiin, ja meinaanpa kohta myöhästyä viimeisestä synnäriharjoittelustani, kun jäin koukkuuun ;)
    Toisella kertaa siis pakko lukee lisää <3

    VastaaPoista
  2. Oih!! Kiva kuulla että olet täällä!! Niin ja tervetuloa uudestaan! :) :) :)

    VastaaPoista
  3. Neidillä tutti suussa, apua :D Iiiiihania kuvia ja kaikkee <3 -fanni

    VastaaPoista
  4. No joooo... Kröhöm!! Me siivottiin yhtä kaappia ja pistin hetkeksi sieltä löytyneet tutit keittiön pöydälle. Eiköhän tuo tömpsäle ne siitä löytänyt ja sekuntti niin oli jo suussa. Ei huolta tutit on nyt varastoitu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah voi ei nyt vasta huomasin että olit vastannu :D Vois seurata ehkä tarkemmin.... Mutta huippua ;) kato tää kummitätsä on ihan huolissaa KOSKA mun tuttien luopuminen oli melko pelottavaa ja muistan sen vielki!!!!

      Poista