maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kevättamineita

Eilen oli pakko lähteä vaunuttelemaan kaupungille. Parin viikon mökkihöperyys, ensin sairaalassa ja sitten mökeillä oli karistettava pois näkemällä ihmisiä, kaupungin vilinää ja eritoten vaatekauppoja.

Seppälästä mukaan lähti pojalle pari bodyä, paita, housut ja ruokalaput. Ja vielä aivan mahtavissa kuoseissa!! Valinnan vaikeus oli hirmuinen, mutta näihin sitten lopulta päädyin.



Itselleni nappasin keväthuivin, kynsilakan ja kynsitarroja. Jeejee!!


Lindexiltä tarttui matkaan pojalle välikausihaalari ja Matildalle kesähaalari, parit leggarit ja "oikean väriset" housut.



Hennesillä piti myös tottakai poiketa ja sieltä ostin itselleni parit keväthuivit, mustat perus ballerinat, hiusjuttuja ja korvikset. Pojalle lähti mukaan merirosvo- aiheinen body ja sukkia. Matildalle lisää pinnejä ja ponnareita ym.



Semmoset shoppailut! Olipa ihana pyöriä siellä pitkästä aikaa ja Marttikin oli kauhean tyytyväinen, nukkui aika pitkälti koko reissun. Tänään meillä onkin neuvolapäivä ja vaunulenkki tulee tehtyä siinä sivussa kuin ohimennen. Mutta mitäs muuta hauskaa sitä tälle päivälle vielä keksisikään? :) Mukavaa päivää kaikille!

6 kommenttia:

  1. Mäkin haluun shoppaileen, rahoittaja vaan puuttuu.. ;) Ihania nuo seppälän vauvan vaatteet. Pirkkalan seppälässä ei oo, minkälaista hintaluokkaa nuo on?

    VastaaPoista
  2. Noi on kyllä ihania! Mun mielestä ne oli samassa hintaluokassa ku hennesin ja lindexin. :)

    VastaaPoista
  3. Eikä, mun pitää hakea Miolle tuommoiset batman- ja supermiessukat kans! Meidän supermanyökkäri jäi jo pieneksi, niin pitää jotain muuta vastaavaa sit olla ;) Ihania shoppailuja :)

    VastaaPoista
  4. Äkkiä Hennesiltä hakeen kuule!! Siellä oli mun muistaakseni myös supermies ja batman paitoja. :) Taidan itsekin hakea vielä ne. Hihihiii!! :) :)

    VastaaPoista
  5. meil on Oivalla batman-body, siinä on painettuna oikeen vyö ja viittakin. ;)

    VastaaPoista
  6. Heheheheee!!! <3 Pikku Batman!! <3

    VastaaPoista