perjantai 15. maaliskuuta 2013

Hiihtolomaterveiset

Hiihtoloman viimeiset päivät ovat käsillä. Vietimme alkuviikon Jämillä vuokramökissä ja tänään siirryimme omalle mökille Kuruun. Ja koska pääsimme viimein takaisin internetin ääreen, nyt tulee blogipäivitystä oikein urakalla.

Vielä nopeasti viittaus edelliseen blogitekstiin. Martilla oli RS-virus jonka takia jouduimme lasten infektio-osastolle. Yskä oli kova ja räkää tuli enemmän kuin laki sallii. Keuhkot vinkuivat ja tarvittiin lisähappea. Osastolla ollessamme häneen iski myös ripuli, josta saimme myöhemmin diagnoosin: Adeno-virus. Kaikenkaikkiaan olimme sairaalassa tasan viikon ja siinä oli kyllä kestämistä, sekä pojalla, että äidillä. Kävimme vielä viikko sitten tarkistuskäynnillä Tayssissa, mutta onneksi sillä kertaa toimenpiteiksi riitti vain yksi pussi nesteytystä nenämahaletkun kautta. Kotiin, seurailua ja rakkautta. Onneksi hän alkoi syömään ja on taas oma hyväntuulinen itsensä. Oppi jopa kääntymään selältä mahalleen tuossa alkuviikosta.

Mökillä ulkoiltiin, saunottiin, pilkittiin, syötiin, juotiin, naurettiin, mökkipööpöiltiin ja sen sellaista. Minä olen ollut vähän väsynyt, koska Martille tarttui sairaalasta Adenon lisäksi myös toinen epätoivottu riesa. Nimittäin rikkonaiset yöunet. Hän on ollut ennen kovin hyvä uninen ja nukkunut putkeen vähintään 5-6h. Sairaalasta jäi rytmi 2-3h.... Kräpiti kräp kräp! Nooo, eiköhän se tästä vielä tasaannu.


Käytiin pilkillä. Saatiin kalaakin. Jopa 2kpl. Tässä niistä toinen. Toisen sai isä ja se oli 3 kertaa tämän kokoinen. Eli valtava sekin.


Minä kompastuin pilkkireikään ja siinä keräillessä itseäni näköpiiriini ilmestyi tällainen tömpsäle.


 Laskettiin mäkeäkin. Se oli kivaa ja hurjaa!


Eräs tirppa täytti 3 vuotta.


Tehtiin kakku, joka oli hyvää!


Syötiin kauhean hyvin ja kaikkia herkkuruokia. Mm. juustoja ja nakkeja ja hernekeittoa ja tortilloja ja nakkikeittoa ja possua ja kermakastiketta ja kaikkee. Namii!


Semmoinen aurinkoinen hiihtoloma oli meillä. Huomenna vielä pilkille jos jaksetaan. Jos ei jakseta, tehdään jotain muuta mukavaa. Mukavaa viikonloppua kaikille teillekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti