maanantai 18. maaliskuuta 2013

3-vuotiskemut

Tiltu täytti 3-vuotta ja merkkipäivää juhlittiin kahdessa osassa, ensin Jämillä hiihtolomalaisten kera ja sitten vielä eilen muun perheen ja läheisien kanssa. Tässä kuvia eiliseltä. Tarjolla oli kahvia, teetä, mehua, täytekakkua, korvapuusteja, keksejä, suklaata, dippivihanneksia ja popkornia.


Täytekakun tein itse kahdesta täytekakkupohjasta, jotka olin värjännyt elintarvikevärillä turkoosiksi ja pinkiksi. Kakun päälle kaulitsin sokerimassasta kuorrutteen. Tosin en ole vielä ihan Masterchef tuossa leivonnaispuolessa ja kakusta tuli vähän tuommoinen röpyliäinen ja saumat jäivät ikävästi näkyviin, mutta harjoitus tekee mestarin eikös juu? Vinkkejä otetaan ilolla vastaan. :) Pääasia oli kuitenkin se, että se oli hyvää! Välissä oli banaanimössöä, kermaa, valmista vaniljarahkaa ja kuningatar-rahkaa ja viinirypäleitä. Kostutus oli tehty muussaamalla viime kesän mansikoita, sokeria ja vettä.


Juhlahumua ja pieniä vieraita.


Tiltu sai lahjaksi kaikkea hyödyllistä kuten ihanan värisiä sukkia, neuleen, paidan ja legginssit, Helinä Keiju-dvd:n, Pinnejä, pannan ja ponnareita, Miina ja Manu kirjan, palapelin, Angry Birds pehmon ja värityskirjan, Peukaloisen retket- dvd:n ja sen sellaista  ihanaa!

Isot kiitokset kaikille ihanista ja mieluisista lahjoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti