tiistai 12. helmikuuta 2013

Kirjaimia ja luonnoksia

Siinä on puolensa, että Martti nukkuu päivällä parit pitkät päikkärit. Juu, en valita, en sitten yhtään. Tulee tehtyä kaikkea hauskaa ja myös tietty kaikkea hyödyllistä, kuten "pyykkäystiskaushuushollaus"-juttuja. Olenkin ollut viime aikoina ihan tosi tuottelias ja tulee pipoa, luonnosta ja muuta artupartsusettiä sellaista tahtia, ettei meinaa ehtiä edes toteuttaa kaikkia ideoita mitä pyörii päässä.

No mutta tässä taas esittelyyn niistä parit. Kävelinpä eräänä päivänä Sinooperiin. Ostinpa tuollaisia puisia kirjaimia. Ostinpa myös hiekkapaperia ja mustaa mattaspraymaalia. Eilen illalla raijjasin muksut ulos, toinen nukkui vaunuissa ja toinen iloitsi lumipenkkaan kaivamastani kuopasta linnasta. Ja siinä linnavoudin roolin lomassa sitten hioin kirjaimista terävät reunat tasaisiksi.


Tänä aamuna sitten keittelin kahvit ja järjestelin maalauspisteen terassille. Martti turvallisen matkan päähän, ettei äippä vahingossa maalaa myös vaunuja.


Mihinkäs ne sitten tulee? No kyllä niille paikka löytyy, näette sitten. :) Tässä odotellessa kirjainten kuivumista voin vaikka esitellä viimeisimmän luonnoksen. Tämmöinen täti koiransa kanssa ilmestyi paperille eilen illalla. Hyvä siitä(kin) tulee kun sen maalaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti