torstai 14. helmikuuta 2013

Dinner and show

Eilisen ystävänpäivän kunniaksi olin järjestänyt Jarnolle pienen yllätyksen. Matildan Fanni-kummi tuli illaksi katsomaan lapsia ja minä vein Jarnon syömään ja sen jälkeen katsomaan improvisaatioteatteria Ylioppilasteatterille.

Eilen muutama ravintola oli järjestänyt ystävänpäivän tarjouksen 2 pääruokaa yhden hinnalla joten pitihän siihen tarttua. Tällä kertaa menimme Comoon Hämeenkadulle joka olikin mukavan täynnä. 


Syötiin alkuruuaksi Antipasto Misto di Carne, jossa oli valikoima italialaisia alkupaloja: Vitello Tonnatoa, ilmakuivattua kinkkua ja Caponata-kasviksia sekä Castel juustoa.



Pääruuaksi otimme molemmat paahdettua Fasaanin fileetä, omenaa ja juureksia sekä rypälekastiketta. Nam! Oli kyllä hyvää ja mukavaa vaihtelua sen ainaisen pippuripihvin sijaan.



Syömisen jälkeen suuntasimme kohti Tammelaa ja ylioppilasteatteria. Esitys oli aivan mahtava! 2h kestävä impropläjäys nauratti vedet silmissä ja saimme kyllä 5e hintaisille lipuille vastinetta.(Välihuomautuksena: miettii hän kuinka paljon nykyään esim elokuvalippu maksaa... Mielummin menen siis teatteriin ja luultavasti viihdynkin siellä enemmän.) Ihan mahtavia näyttelijöitä ja muutenkin hieno show!



Teki kyllä hyvää ja oli ihana viettää hetki ihan vaan kaksistaan Jarnon kanssa, puhua aikuisten juttuja ja katsoa kunnolla toista silmiin. Vaikka sitten näytöksen jälkeen olikin jo kiire kotiin kun tuli niin hirmuinen ikävä pieniä ja söpöjä. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti