keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Keskiviikon kuulumiset ja shoppailut

Tänään pyörähti käyntiin 38 raskausviikko, eli tarkasti jos asian ilmaisee 37+0. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jos jäpikkä syntyisi nyt häntä ei enää virallisesti pidettäisi keskosena/ennenaikaisena. Tämä virstanpylväs innoitti minutkin liikkeelle tuosta sohvalta ja päätin lähteä pienelle shoppailukierrokselle Koskikeskukseen. Poikkesin myös samalla uudessa hienossa Subwayssa, joka oli siis siellä tänään ensimmäistä päivää auki. On muuten hieno tuo uusi liike. Ihan itselläkin sormet syyhysi päästä vääntämään parit pullat, mutta josko sitä nyt malttaisi hetken olla tiskin tällä puolen. :)

Mutta, siis kaupunkiin piti lähteä koska ripsiväri oli kuivunut yhdeksi klöntiksi ja tämän aamun kynsilakkainnostus ei laantunut jo olemassa olevilla lakoilla.




Niin ja Jarnon pöydälle jättämä "opettele tämä ennen kuin aloitat sähellyksen" -vinkki ei hirmuisesti aamutuimaan napannut...


...eikä myöskään se ainainen kutominen. Tänään kaipasin ihmisten ilmoille vaikka bussimatkalla kaupunkiin aloin heti kaipaamaan käsille tekemistä.



Aikamoista lyllertämistä ja vaappumista se minun kulkeminen siellä kauppakeskuksessa oli, mutta hienosti jaksoin. Supistuksia tuli tasaiseen tahtiin ja sun muita kolotuksia, mutta vielä ainakin ollaan yhdessä koossa. Sairaalakassi täydentyi (ainakin hetkellisesti) parilla herkulla, sekä tuommoisilla pehmosukilla.


Löytyi ne kynsilakatkin, sekä tuommoinen tarjousripsiväri. Edullisesti Tokmannilta! :)


Pieni pyörähdys Lindexillä ja kas poika sai vuodenajan väreihin sopivan bodyn.


Hennesiltä mukaan lähti tuommoinen nalle, jonka isoin viihdearvo pojalle tulee luultavasti olemaan ne pesulaput siellä takana. :)


Matilda sai Hennesiltä sukkahousut, käsineitä ja kaulurin. Tahattomasti kuvaan pääsi myös maha. 


Likalle yöpaita, myös Hennesiltä.



Sekä pari perus pitkähihaista ja pari kolttua Lindexiltä.




Semmoista kivaa meidän keskiviikkoon. Huomenna on meillä se toinen synnytystapa arvio ja jännittää jo niin kauheasti, mutta eiköhän se tästä. Tänään vielä illalla syömään Speakeasyyn, ai namnam!! Mukavaa viikon jatkoa kaikille. Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti