lauantai 13. lokakuuta 2012

Ihana viikonloppuvieras ja ihana Neroko!

Saimme eilen viikonloppuvieraaksemme hyvän ystävän Helsingistä. Meidän historiamme juontaa juurensa vuoteen 2001, kun aloitimme samalla luokalla Ikaalisten käsi-ja taideteollisuusoppilaitoksessa Muotoilun ja mallintamisen linjalla.

Viikonloppu on pitänyt sisällään enimmäkseen kuulumisten kertausta, höpöttelyä ja leppoisaa yhdessä oloa, koska viime kerrasta kun olemme nähneet on ehtinyt vierähtää jo luvattoman monta kuukautta. Onneksi se ei haittaa menoa ollenkaan ja juttu jatkuu siitä mihin se viimeksi jäi. Tänään päivällä poikkesimme pienelle kirpparikierrokselle Pirkan kirpputorikeskukselle ja visiitille Marjamäen pajutilalle, ja illalla on meillä vielä luvassa saunomista, pötköttelyä ja hyvää ruokaa! Mutta minun piti tulla teille kesken viikonlopun vieton ihastelemaan minkä ihanan tupaantuliaislahjan Ewwu toi mukanaan. OI JA VOI!!!!!!! Ihanan Nerokon HIDE- koiranpedin.











HIDE on koiran oma piilo-, peti- ja tähystyspaikka, joka toimii kodissa myös kalusteena, istuimena tai rahina. Patja on unelman pehmeä ja verhoilu riittävän väljä, jolloin kauniiden unien valmistelu ja petaaminen onnistuvat varmasti. Täyspuisen piilon sisällä on rauhallinen tunnelma käyttäjän omaan laatuaikaan. Sopii myös vilukissoille. Tuotteen ovat siis suunnitelleet Elina Järvinen ja Milla Vaahtera ja se on valmistettu Suomessa. Aivan mahtava lahja ja kyllä sitä on täällä joukolla ihasteltu! Lisää infoa Nerokosta ja heidän tuotteistaan löytyy täältä. Me jatkamme täällä petiin tutustumista ja sen nuuskimista, mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!!! Katja

1 kommentti:

  1. Moikka!

    Onko peti mieluinen edelleen? Pohdin, olisiko mahdollisuutta ostaa sitä teiltä, mikäli peti ei ole käytössä enää. :)

    Ystävällisin terveisin,
    Noora Mutanen

    VastaaPoista