maanantai 8. heinäkuuta 2013

Viikonloppu Ikaalisissa

Lähdimme viikonlopuksi Amslerin ja Ewwun kanssa Satahäme soi -festivaaleille Ikaalisiin. Olemme Ewwun kanssa valmistuneet Ikaalisten käsi-ja taideteollisuusoppilaitoksesta, joten reissu oli samalla vähän sellainen muisteluretki kouluvuosiin. Me olimme vuokranneet Toivolansaari Campingistä luhtiaitan ja voi kuinka se oli söpö ja mitkä maisemat! Ihana Kyrösjärvi ja keskikesän vehreys.


Toivolansaari on ihan tosi hieno paikka. Mökkejä ja luhtiaittoja on vaikka minkämoisia, huoltorakennukset, vessat ja suihkut ovat siistit ja käytännölliset ja uimaranta on upea! Leirintäalueelta löytyy myös monipuolinen kahvila. Meidän iltamme leirintäalueella kului haitarimusiikin tahdittamana, kun viereisen aitan eteen kerääntyi useampikin pelimanni soittamaan. Haitarijamit jatkuivat myöhään yöhön ja pääsimmepä mekin vähän lauleskelemaan Mettäkukkia, Kulkurin valssia, Pyynikki valssia ja Jätkän humppaa. Olen aina tykännyt ihan hirmuisesti haitarin soinnista ja se menee kyllä ihan suoraan sydämeen.


Jatkoimme kuitenkin festivaalialueelle kuuntelemaan Las Palmasia ja Maarit Hurmerintaa. Fanit pääsivät myös yhteiskuvaan! :)


Lauantaipäivä sujui festivaalialueella käyskennellen, haitarin soittoa kuunnellen, syöden ja maisemia ihaillen. Ilta kului laulellen haitarien ja karaoken tahtiin.

 
Sunnuntaina jatkoimme Amslerin kanssa matkaa kohti Kurua, jossa myös muksut ja koirat olivat viettäneet viikonloppunsa mummun ja papan kanssa mökkeillen. Täällä me sitten jatkamme lomailua kesäsiirtolassa. Tiedossa uimista, syömistä, ulkoilua, kalastusta, leipomista ja semmoista mukavaa. Aurinkoista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti