tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kotiseutumatkailua

Hellurei kaikille! Mepä käytiin tänään porukalla Ahlmannin Tilapuodissa kahvittelemassa Jarnon kesäloman ja isäkuukauden alkamisen kunniaksi. 10 viikkoa yhteistä koko perheen kotipööpöilyä tiedossa. Jeeee!

Jaa mikä Ahlman? Näin kertovat he toiminnastaan nettisivuillaan: "Ahlman on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka edistää maaseudun ja kaupungin vuorovaikutusta. Ahlman on aito maalaismiljöö kaupungissa, vain viisi kilometriä Tampereen keskustasta. Ahlmanilla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla pitkät perinteet ja uuden kehittäminen. Oppimisen, kasvun ja kehityksen rinnalla Ahlman liputtaa suomalaisten alkuperäisrotujen säilyttämisen, lähiruoan, aitojen makujen, kestävän kehityksen ja paikallisen pienyrittäjyyden puolesta. Idyllisessä pihapiirissä palvelevat lähiruokaan keskittyneet Tilapuoti ja Maitobaari sekä eläinlääkäripalveluja tarjoava Pieneläinklinikka."

Me nähtiin vuohia, lampaita, kanoja, kukkoja, lehmiä ja vasikoita. Nii ja varis ja harakka myös. :) On muuten hieno paikka tuo Ahlman ja mikä parasta: Sinne pääsee ihmettelemään ihan ilmaiseksi.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti