tiistai 2. heinäkuuta 2013

Askarteluja ja ruuanlaittoa

Tervehdys tiistaipäivään! Meidän päivä on sujunut kotipööpöillen.


Iltapäivästä vähän askarreltiin, kun Matilda maalasi vesiväreillä ja minä tein muutaman hääaskartelun Amslerin ja Matsonin häihin. Yhden kuvan näytän, mutta sen enempää en noista vielä paljasta. Näette sitten häiden jälkeen enemmän. Askartelujen lomassa kokkailin meille myös päivällisen.


 Apukokkina keittiön lattialla touhusi Marttitaattinen pastakauhansa kanssa.


Ruuaksi tein kanasalaattia. Naturel kanafileet paistoin kypsäksi ilman mausteita pannulla ja pilkoin kuutioiksi. Tein kulhoon valmiiksi mausteseoksen oliviiöljystä, hunajasta, tuoreesta timjamista, tuoreesta ruohosipulista ja muista mausteista ja solkotin kananpalat joukkoon.


En voinut myöskään vastustaa oman maan porkkanoiden kutsua ja kävin nyppäämässä muutaman makupalan pannulle, vaikka olivat vielä kovin pieniä. (Sairaaaan hyviä muuten ja voissa paistettuna, tietenkin.)


Salaatin kasasin jäävuorisalaatista, kevätsipulista, kurkusta, kirsikkatomaateista ja avokadosta.


 Makoisaa iltaa kaikille! Namskis!

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa mukavalta päivältä ja mieli tekis itelläkin käydä nykimässä porkkanoita ja sipuleita mutta ehkä vielä maltan ;) Salaatti näyttää jälleen hyvältä.. namsk..

    VastaaPoista
  2. Juu olis kyllä kannattanut vielä hetki malttaa. Olivat niin kovin pieniä vielä. :) Salaatti maistuikin hyvältä! NamNamNam!! :)

    VastaaPoista