perjantai 14. kesäkuuta 2013

Suunnittelematon tauko

Tekee välillä helvetin hyvää. Blogi on hiljentynyt, koska minulla ei ole ollut mitään asiaa. On pitänyt keskittyä pihakeinussa istumiseen, pusutteluun, jantterin ryömimisen ihailuun, kotipööpöilyyn, kesäflunssan hoitoon, jäätelön syömiseen, elämän ihmettelyyn ja muuhun tärkeämpään kuin koneella notkumiseen. Läppäri on nököttänyt unohdettuna keittiön pöydällä ja vaivihkaa viikon aikana se on kerännyt päällensä mainospostipinon.

Sain äsken miähet nukkumaan iltapäiväpäikkyjä ja Tiltu lähti ainoana flunssasta toipuneena mökkeilemään mummun ja papan kanssa. Minä levitin pyykit ja päätin että nyt voisi olla jotain asiaa, ehkä. Kone esille, mainosposti paperinkeräyspinoon, iltaa varten kiinalaisravintolan menu auki toiselle välilehdelle ja toiseen auki Bloggeri. Sekunnin murto-osan ajan mietin mikäs se salasana olikaan. Tauko on siis tehnyt hyvää.

Tässä meidän pieni viljelylaatikko ja sen kukoistava sato. Vasemmassa alareunassa 3 perunan vartta. oikeassa alareunassa ruohosipulia, keskellä porkkanaa ja takana hernettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti