maanantai 5. joulukuuta 2011

Leivontalauantai.

Moikka moiii ja terveiset Kurusta! Ollaan viettämässä Itsenäisyyspäivän pyhiä täällä. Tänä aamuna tosin poikettiin nopeasti Tampereella kun pikku likka sai taas sellaisen hengenahdistuskohtauksen ja rajuja yskän puuskia yön aikana. Tunnistettiin heti oireet ja varasin vielä yhden jälkeen yöllä lääkäriajan heti tälle aamulle. Onneksi meillä oli ensiapuna mökillä mukana Ventolinea ja sitä uskalsinkin antaa Tiltulle yöllä sen verran että alkoi olo pienellä helpottaa. Lääkärissä kuitenkin käytiin ja saimme kotiin viemisiksi "infektio astma" -diagnoosin ja jatkuvan kortisoonilääkityksen. Kävimme myös jättämässä verikokeen ja viikon päästä selviää onko pöly-tai eläinallergioita. Pitäkääpä peukkuja ettei ole mitään tuommoista kurjaa!

Amsleri ja Matsoni tulivat mökille myös eilen ja lähtivät tänään iltapäivästä takaisin Tampereelle. Onneksi ehdittiin lääkäristä ajoissa takaisin mökille ja ehdittiin vielä hetki siinä heidän kanssaan hengata. Tiltukin sai vielä Matson-sedästä lukukaverin.


Tänään sitten illalla tehtiin vielä porukalla jouluksi piparkakkuja ja ensi viikon talkoihin kierrekorvapuusteja. Piparkakut leivottiin valmistaikinasta, mutta pullataikinan väänsin ihan itse käyttäen ohjeena jauhopussin kyljessä olevaa ohjetta. Niitä ei saisi vielä montaa maistella, mutta kyllä me niistä iltakahvipullat otettiin ja AI ETTÄ kun oli sairaan hyvääää!!!!! Morjensta! Söin kolme. Kröhöm... Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!










3 kommenttia:

  1. Oooooooo ihanan näköstä kaikki :) -f

    VastaaPoista
  2. <3 Kiitos kiitos ja maistui kanssa tosi hyvälle! :)

    VastaaPoista
  3. Slurpsis ja nam! En malta ootella et päästään maisteleen. Ja ihana kuva Matsonista ja Tiltusta <3 <3 -A

    VastaaPoista