lauantai 17. joulukuuta 2011

Ennenaikainen joululahja.

Hommasimme yhdeksi joululahjaksi meidän perheelle Sodastream-limukoneen. http://www.sodastream.fi/fi Sepä vasta onkin kuulkaa!!! Oikein näppärä peli. Meillä vichyn ja limujen kulutus on kuitenkin niin suurta että pitemmän päälle on taloudellisempaa, ekologisempaa ja hauskempaa tehdä limut ja soodat itse. Makuvaihtoehtoja kun löytyy vaikka mitä. Hauskaa oli myös se että kone ei tarvi edes sähköä! Ihanaa!! Aluksi olin vähän epäileväinen kun tuntui että juoma jäi tosi laimeaksi ja valjuksi, mutta sitten parin testikerran jälkeen huomasin että se oli ihan oma moka kun en ollut laittanut tarpeeksi hiilihappoa. Pidän siitä että on paljon kuplia!! :) Ajateltiin ottaa peli mukaan jouluksi Sysiaholle niin saavat muutkin testailla. Viime hetken lahjavinkkejä: Lisää makuvaihtoehtoja... (meillä on vasta kaksi: zero cola ja joku sitruuna limu) Mukavaa viikonlopun jatkoa!!









2 kommenttia:

  1. Meillä on tämmönen, oli niin kauan kiva ku oli happoa, sit ku ne loppu ni eipä oo muistettukkaa/jaksettukkaa hankkii uusia puplia :/

    VastaaPoista
  2. Oho! No sitä mäkin mietin että muistaako niitä sitten hakea uusia hiilihappopulloja, mut onneksi meidän vakkari Prismasta saa niitä. Saas nähdä. Sen näkee sitten kun on aika hommata uus. :)

    VastaaPoista