lauantai 8. lokakuuta 2011

Kuinkas se sitten onnistuikaan?

Nimittäin se lihapata? No hienosti. Tuli tosi hyvää siitä possusta kun vaan malttoi tarpeeksi haudutella.


Väänsin siinä odotellessa myös karppireseptillä tuollaisen tonnikalapiirakan. Oikeasti on siis meetvursti piirakanohje, mutta kun ei ollut metukkaa niin laitoin tonnikalaa. Tuokin oli tosi hyvää ja kivaa vaihtelua kun tuohon pohjaan ei tullut kananmunaa. Namskis!!! Piirakan ohje löytyy osoitteesta http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=250

Laitan sen vielä tähänkin niin pääsette testailemaan.

Meetvurstipiirakka

Pohja:
80 g voita
80 g mantelijauhoa
150 g juustoraastetta

Täyte:
100 g meetvurstia
300 g paprikaa
150 g juustoa
oreganoa

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle. Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Lisätään pohjan päälle meetvursti, kuutioitu paprika, oregano ja lopuksi juustoraaste. Ja takaisin uuniin noin puoleksi tunniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti