perjantai 16. syyskuuta 2011

Ostoksia perheen naisväelle

Kävin sitten eilen vähän shoppailemassa. Tiltu tarvitsi kaksiosaisen ulkoilupuvun vähän kylmemmille keleille ja muutenkin vähän tarhavarustusta. Niistä muuten iso kiitos mammamummulle. Pusut ja halit myös!!!! Itselle tarttui mukaan ihana palmikkoneule, mustaa tottakai ja tuommoinen kerrostettu bile... kröhöm tai siis teatteri/leffa-ilta paita. Pakolliset korvikset oli myös taas kerran ostettava.

Tässä ekana Tiltun ulkovaatteet. Ostettiin ne Prismasta asiakasomistajapäiviltä -15%! Eli oli tosi hyvä kauppa. Hypistelin jo hetken aikaa niitä pinkkejä paljetti hellokittyunelmia kunnes totesin että josko jotain muuta välillä. Nyt on likan takissa sitten veikeitä sammakoita ja minä saan tulevan talven kestää luultavasti niitä syyttäviä katseita että miksi tuo julma nainen pukee tyttölapsensa poikien vaatteisiin. Tiltulle kelpasi ja niin saa kelvata muillekin! Täytyhän sitten sitä pinkkiäkin olla joten fleecepuku tuomaan vähän väriä joukkoon.


Kävin sitten vielä Lindexillä pyörähtämässä ja sieltähän olisi löytynyt vaikka mitä. Mä tykkään kauheasti Lindexin lastenvaatteista. On tosi iloisen värisiä ja pirteitä, tosin sielläkin on sama ongelma kun useissa muissa lastenvaatteita myyvissä liikkeissä ja jotkut vaatteet ovat vähän turhan aikuismaisia. On pillifarkkua ja leopardilegginssiä ja mitä vielä. Hmmm... Mutta kun ne välttelee niin on joukossa kivojakin yksilöitä. Nuokin farkut oli semmoista tosi pehmeää materiaalia ja joustovyötäröllä. Ai miten niin mulla on menossa raitakausi??????



Täytyi itsellekin sieltä Lindexiltä napata pari paitaa. Palmikko neule ja vähän keskivertoa fiinimpi musta perustoppi.



Nii ja tiätty ne korvikset! Malisen rouvan ostosreissua ei ole ellei vähintään yhdet nappikorvikset ole kassissa. Tällä kertaa toppiin sopivat röyhelönapit kavereineen ja sit "hopeiset" ja "kultaiset" pääkallonapit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti