maanantai 19. syyskuuta 2011

Lauantain kokkailut, sunnuntain tunnelmat ja maanantai masikset

Moikka kaikille! Mitenkäs teillä on lähtenyt viikko käyntiin? Maliskaa ainakin masentaa ja pahasti. Ehkä se on toi himskatin sade, ärsyttävä melki yli viikon jatkunu sade. Tai toi hirveä määrä hiekkaa meidän lattialla, tai se että mun jalkoja särkee. Tai se että pitäis pestä pyykkiä, muttei jaksa eikä viitti. Tai se että pitää karpata vaikka haluais syödä kaikkea sellaista mikä on pahasta. Voihan se myös olla vaan maanantai masis tai joku ihme mörökölli joka on hiipiny mun mieleen. En tiedä mutta saa kuulkaa tätäkin tätiä joskus masentaa! Nih! Nii ja sitä paitsi, ei mua oikeasti edes niin hirveästi masenna. Kunhan nyt kiukuttelen.

Meillä oli kauhean kiva lauantai. Tehtiin hyvää pöperöä, kotipööpöiltiin ja tehtiin kinkkukiusausta uudessa hienossa Siirtolapuutarha-vuua´ssa(vai vuoassa, vai vuoka-astiassa?) No änihuu. Me ei sitä kyllä saada syödä, se tehtiin vain Tiltun herkuksi. Niin ja käytiin jättämässä Nälkäpäivä-keräykseen vähän rahaa että saa muutkin kinkkukiusausta.









Tänään tuntui tosiaan siltä että kukatkin oli masentuneet. Onneksi Jarski oli tehnyt ihan sairaan hyvää kanasuikalepaistoista ja tuli heti parempi mieli!! Meillä muuten aina kuolee tuommoset irtokukat vaaseihinsa. Kun ei ole viherpeukaloa, niin ei ole.



Kaikesta huolimatta toivotan kaikille mukavaa viikkoa ja toivotaan ettei huomenna enää satais!!! Pus ja halimus!!! Tiltulta vilkutukset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti