tiistai 29. toukokuuta 2012

Kyniä, lankaa, koppa ja saikku

Otsikko tiivistää tämän postauksen sisällön. :) Tiltulla on värikyninä pirteän väriset tussit ja eilen innostuttiin sitten piirtelemään yhdessä. Ei mitään sen kummenpaa, kunhan saatiin väriä ja viivoja paperille. Piti piirtää isä, äiti, ma-til-da, puti ja mimi.  Niin ja menihän sitä tussia tietysti myös mekolle ja käsiin. Tottakai!




Kirsikoita!!! Namiiii!!!


Viikonlopun kauppareissulla eksyin lankahyllyille ja mukaan tarttui herkullisen turkoosia villalankaa. Inspiraatio iski ja Euroviisuja katsellessani sain pienen pienen kypärämyssyn jo hyvää vauhtia valmiiksi. Marrasvauvalle tuleekin villatamineet tarpeeseen. <3 Turkoosi, kyllähän se menee kummalla vain? <3 Pieniä ja söpöjä vaatekappaleita on niin kiva tehdä, kun ne valmistuvat niin nopeasti ja ovat niin hellyyttäviä. :) Taidan jatkaa ja tehdä myssyn pariksi vielä sukat.




Poikkesimme eilen nopeasti kirppiksellä ja löysin ihanan keltaisen pärekorin Tiltulle kirjakoriksi. Hintaakin oli vain 3,5e. Siihen onkin nyt hyvä kerätä kaikki pöydillä lojuvat kirjat.



Meillä onkin nyt vähän erilainen viikko tiedossa, kun minä olen sairaslomalla tulehtuneen kurkunpään takia perjantaihin asti. Puhekieltokin sieltä lääkäriltä napsahti ja voin kertoa, ettei ole helppoa. Kyllä niin kutkuttaisi mennä ihmisten ilmoille, höpistä pölöttää niitä näitä ja touhuta täällä kotona vaikka mitä: pestä ikkunat, siivota, järjestellä ja organisoida, mutta pitäisi levätä, maata ja olla hiiren hiljaa. Nyt on varmaan parempi laittaa tämä kone kiinni, nöyrtyä ja kävellä suoraan peiton alle. Ja ennen kaikkea pysyä siellä koko loppu päivä.

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille ja pysykää terveenä!!! <3 Katja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti