torstai 24. toukokuuta 2012

Kesäisiä hankintoja

Poikkesin tänään töiden jälkeen Prismassa tuplabonus-päivillä ja hommasin Tiltulle muutaman tarpeellisen kesä/kevät/syksyvaatteen. Löysin aikaisemmin kirpputorilta Crocsi-kopiot, mutta ne olivatkin vielä paria kokoa liian isot joten nappasin kesäpopoiksi tällaiset keltaiset söpöliinit. Nehän menevät hienosti menossa mukana oltiin sitten mökillä, rannalla, kaupungissa, saunassa tai hiekkalaatikolla. Kaksi sekuntia kassista ottamisen jälkeen, ne olivat jo mullassa ja hiekassa! =)


T-paitoja ei ole koskaan liikaa, ei ainakaan Barbapapa sellaisia. Vähänkö hieno! Tahtoisin itsellekin tuollaisen! :)


Tarvetta oli myös hiekkalaatikko/ulkoleikkihousuille, jotka eivät ole liian paksut, mutteivät kuitenkaan liian ohkaiset. Vielä kun ei ole ihan shortsi-keli vaikka lämmin jo onkin. Meinasi epätoivo iskeä siellä housuhyllyillä. Järjestäin kaikki tytöille suunnatut housut ovat joko pinkkejä/vaaleanpunaisia tai valkoisia. Tai sitten legginssejä. Oleppa niissä sitten hiekkalaatikolla möyrimässä!?"! Poikien puolella oli kyllä jos jonkinmoista ulkoremelettä ja rymyvaatetta, muttei yhtäkään edes vähän neutraalia. Kaikissa komeili joku salama/batman/superhero/auto/trukki/maastokuvio/kovanaama-figuuri ja en oikein viitsisi semmoistakaan tuolle tömpsäleelle laittaa. Pienellä penkomisella löytyi sitten tyttöjenhyllystä vähän tummemmansävyiset housut, ja nehän sitten lähtivät heti matkaan.


Toivo on ottanut pihaplänttimme omaksi valtakunnakseen ja auta armias sitä onnetonta joka erehtyy kulkemaan ohi. Toivo "the Great" tekee kyllä tiettäväksi, että hän on paikalla. Nyt olisi sille portille jo huutava pula! Mistä semmoisia saa? Vinkkejä?


Mimi ottaa rennosti.


Mukaan tarttui tänään myös tällainen uima-asu. On sitten kuulkaa niin UV-suojattu ja kaikkea, että! Tulee varmasti tarpeeseen kesän kuumina ja polttavina päivinä.



Ajattelin myös jo vähän ennakoida tulevaa syksyä ja kesän koleampia päiviä ja nappasin ale-rekistä mukaan tällaisen tuulipuvun. Tulee varmasti tarpeeseen ja jo sieluni silmin näen erään pienen tyttösen tuulitakissaan seuraamassa Koronkylän laskupaikalla Mummun kanssa kuinka Pappa laskee taas venettä Nässyyn.


Pakkohan oli vielä poiketa nopeasti siellä Prisman Kesäpihan puolella ja matkaan lähti vielä kukka-amppeli, tomaattiamppeli ja parvekemansikan taimi. Viikonloppuna ajatttelin sitten vihdoin kylvää pihaan pienen kasvimaan, mutta palataan siihen myöhemmin! Mukavaa loppuviikkoa kaikille!!!! :) Katja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti