tiistai 5. heinäkuuta 2011

Kukkojärven keikka

Tässä vielä kuvia meidän Kukkojärven-reissusta. Vietettiin sunnuntai ja maanantai leppoisasti möksällä. Kelit tietysti viilenivät siksi, mutta eipä se paljoa menoa haitannut! Saunottiin, hengailtiin, valokuvattiin, piirtelin tatskaa, syötiin ja oltiin vaan. Likka pääsi myös Kukkojärveen uimaan! Tässäpä nämä!









Ennen oli pilotti, nyt vaan pelottaa...


Muistatteko vielä nää ketsuppipullot? Ihania eikö? Tämä yksilö on löytänyt elämäntehtävänsä multalapiona. Siis aivan mahtava musta! Mä muistan eritoten nuo pienet korkit ja kuinka ne oli hankala sihdata kiinni.







2 kommenttia:

  1. Ihania postauksia, Katja! Teidän likka on kyllä tosi söpsäkkä ja ihana. Semmoinen melukylän lapsi:) Nuo ketsuppipullot muistankin yhtäkkiä. Korkkia oli tosiaan vaikeaa saada aseteltua pullon suulle, kun se oli niin pieni. Kerran isä ravisti pulloa rajusti ja paukautti sen suoraan pöydänkulmaan. Naps! -Koko keittiö lattiasta kattoon , minä ja isä mukaanlukien, aivan kuin verilöylyn jäljiltä. Se oli jotenkin hienoa.
    Pusuja sinne teille!

    Maisu

    VastaaPoista
  2. kiitos muru!! Matilda on ihana tömpsäle!! <3 <3 <3 Ihanaa että muistat noi! Mullekin tulvahti mieli keittiömuistoja täyteen kun likka kiikutti tuon mökin alta. Noi on ihania muistoja ja tekisi mieli muistella lisää! Ikävä! pus! :)

    VastaaPoista