sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kesäloman viimeinen viikko

Viime viikko vietettiinkin sitten suuremmaksi osaksi Lempäälässä Priikoolin lomamökillä, jonka mamma ja iskä olivat vuokranneet viikoksi. Meillä alkoi Jarnon kanssa työt jo keskiviikkona, mutta Lempäälästä oli kätevä kulkea pari päivää töissä ja tultiin kotiin sitten vasta myöhään torstai-iltana.

Priikoolin lomamökki oli kyllä oikein mukava ja hieno mökki. Me olimme Rusko-mökissä ja siellä olikin sitten tilaa 6 aikuisen, 1 lapsen ja 2 koiran temmeltää. Amsler ja Matson nukkuivat saunamökissä ja me muut sitten isossa mökissä. Saunottiin, syötiin ja oltiin vaan. Kovasti myös veneiltiin, mutta sateisessa säässä lenkit eivät olleet kovin pitkiä. Onneksi saatiin muutama aurinkoinenkin päivä niin saatiin kunnolla veneaikaa. Mamma, isä, Amsler, Matson ja Matilda kävivät mm.Valkeakoskella ja sen sellaista. Pyörähdettiin myös yhdellä reissulla Nokian Eedenin edessä. Kalasaaliit jäivät mitättömiksi, mutta sepä ei meitä jäänyt harmittamaan. :)









Amslerin ja Matsonin ihanista Ticket to the moon-riippumatoista saatiin paljon hupia! Vähänkö ne oli hyvät maata ja olla pötköttää. Matildakin innostui vaikka aluksi vähän jännitti.



Amsleriakin taisi vähän jännittää, tosin ei riippumatto vaan uhkaavasti lähestyvä ukkospilvi. :)








Synkkä taivas, tumma vesi, kolea ilma. Mutta kivaa oli!



Mummu onnensa kukkuloilla! <3










Suklaapatukalla lahjomalla sain laitettua Tiltulle hänen elämänsä ensimmäiset kalanruotoletit! On ne vähän toispuoleiset ja sotkuiset, mutta niiiiiiiin hienot!! Eikös olekin?



Letit, tyyny, peitto, suklaata ja Muumipappaa! Mitä sitä nyt pieni ihminen kesälomallaan tarvitsee?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti