torstai 5. toukokuuta 2011

Torstai, lihapullia, kukkia, basilikaa, riehumista...

Tänään tapahtui ihana iltapäivähetki. Me ollaan oltu koko päivä likan kanssa kotona kun taas maanantaina saatii korvatulehdusdiagnoosi. Hassusti meni tääkin sairastelu kun kumpikaan meistä ei voinut olla koko viikkoa pois töistä. Säädettiin sitten vähän ja Jarno oli maanantain ja keskiviikon ja mä taas tiistain ja torstain, näin saatiin työhommat kumpikin hoidettua ja likkakin kuntoon. Onneksi likka on jo tosi pirtee ja melkeinpä oma iloinen itsensä, mitä nyt vähän on kiukutellut päikkäreistä ja niin pois päin.

No, mutta asiaan, eli meillä oli kauhean kiva iltapäivä. Jarno tuli vähän aikaisemmin töistä ja sit käytiin yhdessä postissa, leikkipuistossa keinumassa ja tehtiin lihapullia. Ihanaa! Oletteko muuten hetkeen keinuneet? En kuulkaa ollut minäkään, mutta äsken keinuin ihan sydämeni kyllyydestä! Ai, että oli kivaa. Matildakin keinui semmoisessa vauvakeinussa ja kiljahteli ja nauraa hekotti kun oli niin kivaa. Jarno antoi vauhtia ja nauroi meidän hassuttelulle. Pitääpä mennä taas pian keinumaan. Suosittelen. Sitten tultiin kotiin ja tehtiin yhdessä lihapullia ja uunijuureksia kermaviilidipillä. Namskis!! Tosin Jarno hoiti enemmän sen ruuanlaiton ja me hepuloitiin Tiltun kanssa lattialla Topin paheksuvan silmän alla.

Nyt koko muu porukka vetää päikkäreitä ja mä istun koneella. Ihana hetki tämäkin. Astianpesukone hymiseen, taustalla kuuluu hiljaisella Yle ja on tosi rauhallista. Taidanpa keittää kahvit tämän kunniaksi, se on ainut mitä tästä puuttuu! Hyvää loppu viikkoa ja tässä vielä kuvia. Pus!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti