lauantai 1. tammikuuta 2011

Uuden vuoden pöperöt.

Tehtiin aattoiltana ihanaa herkkupöperöä, hampurilaisia ja lantturanskiksia. Nam! Hampurilaisten "sämpylänä" käytettiin Vyötärön metsästäjän pitsapohjaa johon ohje löytyy täältä http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=83. Väliin tehtiin itse jauhelihapihvejä ja lisäksi laitettiin cheddaria, majoneesia, jäävuorisalaattia, tomaattia, suolakurkkua, sinappia ja ketsuppia. Lisukkeeksi tehtiin lantturanskiksia, jotka olivat kyllä yllättävän maukkaita. Ohje löytyy täältä http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=197. Ei kyllä jaksettu tehdä niinkuin ohjeessa, että jokainen tikku olisi kastettu yksitellen öljyyn. Me heitettiin tikut kulhoon ja päälle reilusti öljyä ja sairaasti mausteita ja sit uuniin. Oikein hyvää ja maukasta. Tässä kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti