Tein tänään itselleni brunssiksi kanasalaatin eilisistä grillibroilerin jämistä. Suunnitelmana oli myös maistaa vihdoin, paljon sosiaalisessa mediassakin hehkutettua, avokadoa. Jostain syystä kun tämä vihreä vihannes hedelmä, ei ole vielä ruokapöytäämme eksynyt muuten kuin purkkiguocamolen muodossa. JOOO joo, tiedetään... Olis pitäny ja miten ihmeessä ei olla maistettu ja mitä kaikkee, mutta nyt korjataan tilanne ja aletaan syömään avokaadoitseja ihan urakalla.
Katjan Avokado-Kanasalaatti
salaattia
kurkkua
kirsikkatomaatteja
sipulia
avokadoa
kanasuikaleita
pähkinöitä
fetaa
1 kananmuna
Kastike
kermaviiliä 2dl
majoneesia 1dl
sitruunamehua 1rkl
soijaa 1rkl
curryä 1tl
suolaa
pippuria
1 valkosipulinkynsi puristettuna
pari tippaa makeutusainetta
Naminamnam!! Ihan hyvää oli avokado ja kyllä syön toistekin. Mukavaa vaihtelua tähän perus "salaatti-tomaatti-kurkku"- linjaan. Suunnittelin antavani avokadoa myös tuolle jäpikälle, kunhan soseisiin asti päästään. Onkos teillä mitään hyviä Avokadoreseptejä?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti